RESTAURANT – BAR

COPA

Deschis in vara lui 2009, Copa este cafeneaua care te surprinde si care reuseste sa ridice standardele in Piata Sinaia. Te asteptam cu un sandwich cald, o prajitura buna sau o inghetata delicioasa si desigur ori de cate ori doresti o cafea savuroasa. Locatia se afla la 10 minute distanta de Centrul Timisoarei si la 15 minute distanta de Piata Unirii.

Copa te imbie cu o multime de specialitati din cafea, sucuri proaspat stoarse din fructe si legume, croissanti proaspat scosi din cuptor, sndwichuri, prajituri etc. Speram ca buna reputatie pe care am construit-o in cei trei ani de cand exista, sa constituie pentru dumneavoastra un argument in favoarea alegerii cafenelei Copa.

Localul poate fi rezervat in intregime dupa amiaza si seara. Dispunem de o gama variata de bauturi iar un eventual bufet poate fi asigurat de restaurantul nostru. Nu percem taxa de rezervare daca se face consumatie de la noi. Daca doriti sa aduceti dumneavoastra produsele conditiile se discuta in functie de situatie, cu o maxima flexibilitate.