Apartamente

Designul apartamentelor a fost special conceput pentru a crea o atmosferă specifică istoriei locației.

Descoperă eleganța, descoperă Iosefin Residence

Iosefin Residence, un mijloc de evadare din rutina cotidiană contopește decorul apartamentelor cu istoria locului într-o ambianță unică. Apartamentele spațioase, atent decorate și amenajate sunt special concepute pentru a depăși orice exigență. Hotelul dispune de 25 de apartamente dintre care 12 apartamente business cu o suprafață de la 50 m² la 70 m² , 6 apartamente standard cu o suprafață de la 35 m² la 60 m² si 7 apartamente studio cu o suprafață de la 25 m² la 35 m² . Apartamentele sunt structurate și amenajate în așa fel încât să ofere confortul de care aveți nevoie.

Apartamentele business sunt compuse din hol de primire, living cu canapea extensibilă, dormitor, bucătărie și baie. Toate apartamentele sunt dotate cu birou, canapea, spațiu pentru servirea mesei, internet wi-fi de mare viteză, mini-bar, televizor LCD, fier și masă de călcat și uscător rufe (la cerere), seif, telefon cu acces local și internațional, aer condiționat iar bucătăriile sunt dotate cu electrocasnice, veselă și ustensile pentru gătit. Băile sunt echipate cu mașină de spălat, uscător de păr, bideu, papuci de casă, halat și articole de toaletă.

Apartament Business

Cel mai mare dintre apartamentele noastre, îți oferă un confort sporit și o experiență aparte. Iosefin Residence dispune de 12 apartamente Business.

Apartament Standard

Apartamentul cel mai avantajos, spațios, luminos și cu toate dotările necesare. Iosefin Residence dispune de 6 apartamente Standard.

Apartament Studio

Un apartament accesibil dotat cu tot ce ai nevoie pentru sejurul tău. Iosefin Residence dispune de 7 apartamente Studio.

Gratuit, puteți solicita de la recepție pătuț pentru bebeluși și scaun de masă pentru copii.

O parte din apartamente oferă o privire panoramică asupra grădinii interioare și o parte asupra cartierului Iosefin, o zonă istorică, suficient de aproape de centru încât să permită accesul rapid către importante puncte de reper, dar în același timp suficient de departe de agitația specifică unei zone centrale.

Iosefin Residence

Rezervă acum și vei avea parte de o ședere deosebită și relaxantă