Despre noi

Iosefin Residence este primul apart-hotel din Timișoara, situat în cartierul Iosefin, una dintre cele mai frumoase zone istorice din Timișoara,  la doar 5 minute de centrul orașului.

Fiind compus doar din apartamente, Iosefin Residence reprezintă un concept nou în domeniul hotelier din România, ce se traduce prin calitate, rafinament și confort. Clasic și elegant, apart-hotel Iosefin Residence este locul ideal din Timișoara pentru persoanele care doresc să depășească rutina unei experiențe tipic hoteliere.

Acces din centru

De la Catedrala Ortodoxă treceți podul spre Piața Maria urmărind liniile de tramvai, mergeți drept în față și vis-a-vis de Biserica Sinaia veți observa Apart-Hotel Iosefin Residence pe partea dreaptă. Acces cu mașina proprie – indiferent din ce parte intrați în oraș, urmăriti indicatoarele care vă direcționează spre zona centrală.

Acces de la gară sau autogară

Cartierul Iosefin este situat pe traseele mai multor mijloace de transport în comun care fac legătura între gară, Iosefin Residence și centru. Zona este traversată de liniile de tramvai: 1, 2, 7, 8, de autobuzele 32, 33.

Acces de la aeroportul Traian Vuia

Expresul 4 (E4) face legatură între aeroportul Traian Vuia și centrul orașului Timișoara. Timpul călătoriei este de aproximativ 20 minute. Ghișeul de bilete se află în cadrul terminalului Curse Interne – birou taxare, având program non-stop. Mai multe detalii găsiți pe www.aerotim.ro.

Facilități & Servicii

Îți oferim diverse facilități și servicii pentru ca să ai o ședere de excelență în apartamentele noastre. Descoperă lista de mai jos pentru a vedea cu ce te răsfățăm.

Săli de conferință

Centrul Business este special conceput și amenajat pentru a putea găzdui diverse tipuri de evenimente: congrese, training-uri, work-shop-uri, prezentări de produse, întâlniri de afaceri, focus grup-uri etc.

Siguranță

Vă garantăm că întreaga clădire este securizată. Toate apartamentele sunt dotate cu sistem de protecție împotriva incendiilor, sistem de alarmă și seif pentru valori. Dacă doriți, puteți activa alarma din apartament pe care numai dumneavoastră să o dezactivați și puteți accepta vizitatori folosind videointerfonul.

Parcare

Vă puteți parca mașina în parcarea public din apropiere, cu plată prin SMS (TimPark).

SHUTTLE SERVICE

Oferim transport, contra-cost, de la și către aeroport cu programare în prealabil.

Curierat

Personalul de la recepție vă poate gestiona corespondența gratuit. Pentru colete sau solicitări suplimentare vă vom asista prin intermediul unei firme de curierat.

Mic dejun

Clienții noștri pot, contra cost, să aibă un mic dejun la restaurantul de la subsolul hotelului.

Recepție

Luni – Vineri: 07:00 – 23:00
Sâmbătă – Duminică: 07:00 – 15:00

În afara acestui interval orar, aplicăm serviciul de self check-in prin care oaspeții primesc un SMS cu codul de acces în hotel și în cameră, precum și toate detaliile de care au nevoie. Astfel, pentru rezervarea unui apartament este necesară și transmiterea numărului mobil personal. În plus, noi, suntem mereu disponibili la numărul de telefon 0040 757 555 444

Alte servicii și facilități

Descoperă mai jos și alte servicii pe care le oferim

Internet LAN și WiFi de mare viteză

Halat de baie

Televizor LCD

Bucătărie complet echipată

Papuci de casă

Aer condiționat

Fier și masă de călcat la cerere

Mini bar

Seif

Uscător de păr

Canapea

Birou

Telefon cu acces local și internațional

Mașină de spălat

Testimoniale

Absolutely everything was as described, well furnished and renovated premise. Really has this traditional Bohemian feel to it. Highly recommend.

Andrei

Australia – Booking review

Apartament spatios, mobilier si lenjerie de calitate, patul confortabil, baia impecabila, micul dejun f bun la cafeneaua de lângă, distanta fata de centru ok

Maria

România – Booking review

Foarte fain hotelul, stilul este perfect camere mari și frumoase, curate. Recomand tuturor!

Ádám

România – Booking review